Bestill time online - klikk her

 

 

kunde, navn

Våre medarbeidere

Hege

Hege

Hege var utdannet hudterapeut og vippetekniker i 2013. Samme året overtok hun driften av klinikken (som den gang het Embla klinikken) og i 2015 var hun Sørlandets første hudterapeut som ble sertifisert Dermalogica ekspert, en av 50 første i landet. I senere tid har hun spesialisert seg innen hud og hudproblematikk, og jobber målrettet med alle hudtilstander ved bruk av produkter og behandlinger fra bl.a. ZO Skin Health, MeLine og Dermapen. Hun ønsker å være til stede for kunden, samtidig som hun ønsker å oppnå gode resultater. Hun jobber målrettet både med akne, aldring, eksem og andre hudtilstander.

Ida

Ida

Ida er utdannet hudpleier og jobber som ekstrahjelp hos oss. Hun har jobbet hos oss i mange år, og har lang erfaring med våre produkter og behandlinger. Spesielt dyktig er hun på makeup, vipper, bryn, voksing og massasje. Ida jobber primært fredager og lørdager, men er også å finne i salongen når vi trenger ekstra bemanning eller i høysesongen.

Linn Christin

Linn Christin

Linn Christin var utdannet hudterapeut i 2015, og fotterapeut i 2017. I 2018 ble hun sertifisert Dermalogica ekspert, og er dermed en av våre fremste på hud. Hun gjør også manikyr og shellac, vipper, bryn, voksing og massasje. Hos Linn Christin er du i trygge hender, og hun er lidenskapelig interessert og dyktig i sine fag.

Silje

Silje

Silje var utdannet hudterapeut i 2014, og har siden den gang bygd seg bred erfaring i bransjen. I 2018 tok hun utdannelse også innen negledesign, og tilbyr både forlengelse og forsterkning med gelé. Hun gjør også vippeextentions og er utrolig god på presisjonsarbeid. Hudhelse er en av Siljes store lidenskaper, i tillegg til å alltid ønske det beste for kunden.

Tone

Tone

Kosmetisk dermatologisk sykepleier. Hudspesialist med 15 års erfaring og dyktig injeksjonsekspert. Tone utfører også permanent hårreduksjon og pigmentbehandling med laser, den populære behandlingen Aqua gold, mimikkrynkebehandling og fillere.

Klara

Klara

Klara er sisteårsstudent ved Sam Eyde hudpleien og jobber som ekstrahjelp og tilkallingsvikar hos oss. Hun er utrolig behagelig som terapeut, og møter alle kunder med et smil. Spesielt godt liker hun massasje, forming/farging av vipper og bryn, manikyr/shellac og vippeløft.

Linda

Linda

Linda hjelper til i resepsjonen ved behov og tilbyr manikyr behandlinger. Hun er utdannet i Semilac Extended base som er vår nyeste behandling!