Bestill time online - klikk her

 

 

kunde, navn

Om oss

Din hud - vår lidenskap!
 
Hos oss får du oppleve gode resultater, tilpassede behandlinger og velvære - og litt luksus. Vi ønsker at du som kunde føler deg trygg og ivaretatt av våre terapeuter. Vår kompetanse og lidenskap for faget skal sikre deg resultatene du er ute etter - enten du ønsker en synlig forskjell på hud, føtter eller negler - eller bare en herlig, avslappende massasje.
Vi i Skinsation er stolte av å tilby produkter og behandlinger som samsvarer med hva den moderne kunden ønsker idag. Vi er kvalitetsbevisste, og streber daglig etter å videreutvikle og forbedre oss. Vi har lidenskap for faget, og kundene våre er alltid i fokus.
 
Produktene vi tilbyr tillater oss å jobbe resultatorientert, slik at vi kan skreddersy både behandlinger og hjemmeprogram til nettopp DEG. Vi hjelper deg å addressere utfordringene du opplever, samt forebygge blant annet tidlig aldring, pigmentering, arrdannelser og utbrudd. Kvalitet og innovativ tenking er helt essensielt for oss, og vi benytter oss heller ikke av produkter som er testet på dyr.
 
Merkevarene vi fører er primært Dermalogica, ZO Skin Health, jane iredale og vita liberata. Vi har et bredt spekter av behandlinger, fra ansiktsbehandlinger, microneedling, forming/farging av vipper og bryn, vippeløft, vippeextentions og microblading - til voksing, fotpleie, manikyr og massasje. Vi tilbyr også medisinske behandlinger, som injeksjonsbehandlinger (fillere, b.tox og mesoterapi) og permanent hårreduksjon og pigmentbehandling med laser.
 
Ved å alltid yte vårt beste, håper vi du som kunde trives hos oss! 
Velkommen inn i våre innbydende lokaler i Storgaten 9, len deg tilbake - og nyt tilværelsen.
 
Spørsmål? Ta kontakt med oss!
 
 
Skinsation
Storgaten 9
4876 Grimstad
 
Telefon: 37091234
E-post: Hege.brastad.kristiansen@gmail.com
 
Opplever du utfordringer med noen av våre behandlinger eller produkter  ønsker vi at du kontakter oss snarest, og helst innen 7 dager. Vi gjør oppmerksom på at hormonelle utfordringer, som feks graviditet, kan påvirke resultatet av flere behandlinger/produkter. 

Storgaten 9
4876 Grimstad
Tlf.: 37091234
E-post: hege.brastad.kristiansen@gmail.com

Kort