Bestill time online - klikk her

 

 

kunde, navn

Makeup

 • Makeup kurs 4-6 pers.

  2.000,00 kr

  Eksklusivt makeupkurs for 4-6 personer. Perfekt aktivitet for venninnegjengen, klubben eller mor/datter med venninner-kveld! Vi setter av 2 timer hvor vår makeup spesialist utfører en rask demo og dere får prøve og jobbe med produktene selv. Dere får god hjelp og veiledning i hvordan produktene brukes og hvilke farger og produkter som møter dine behov og ønsker, samt opplæring i hvilke redskaper som gir deg best mulig resultater.

  Book nå
 • Makeupveiledning

  350,00 kr

  Gratis ved kjøp av minimum 3 produkter.

  Book nå
 • Brude makeup inkl. Prøvetime

  2.000,00 kr

  Vi legger den perfekte makeup for den store dagen, tilpasset dine ønsker og behov! Enkel makeup som holder hele dagen og er "photo-proof". Vi tilbyr også utkjøring i nærområdet for tillegg i prisen, og sminker selvfølgelig gjerne andre i brudefølge om det er ønskelig. Ønsker du å kombinere med andre behandlinger i forkant av bryllupet, som vipper og bryn, negler og hudpleie? Da tilbyr vi gunstige priser for dette også! Kontakt oss for nærmere planlegging og tilpassing av pakkepriser.

  Book nå
 • Festmakeup

  700,00 kr

  Vi ordner deg til fest! Har du lite sminke hjemme, eller er du utrygg på teknikk og vil være ekstra fin? Book time til makeup før du skal ut - så ordner vi sminken for deg! Vi tilpasser makeupen etter dine ønsker.

  Book nå
 • Makeup Class (1:1 kurs)

  1.500,00 kr

  Makeup kurs - vi lærer deg de beste teknikkene for å fremheve dine fineste trekk, som er enkle å mestre hjemme!

  Book nå